Salut! Eu sunt Sorin Poclitaru! Bine ai venit pe site-ul meu!

Acesta este site-ul meu oficial. Adică aici vei găsi toate lucrurile despre mine pe care nu credeam vreodată că o să le găsești pe Internet. Nici eu nu știu de unde au găsit atâtea lucruri despre mine cei care au făcut site-ul :) Așadar, ia un loc, fă-te comod și hai să îl citim împreună poate îi dăm de cap până la urmă!

Pe blog

Vezi mai multe de pe blog »

Interviu

Sorin Poclitaru la Mediaș

Interviu realizat de Mircea Hodârnău cu ocazia lansării volumului O carte și jumătate la Mediaș

Vezi interviul pe MirceaHodarnau.ro »

Sorin Poclitaru

Tot alții despre mine

"Sorin Poclitaru face parte din categoria oamenilor carora daca le dai incredere si le deschizi o usa, risti sa nu o mai poti inchide niciodata.

Va spun cu mana pe inima ca nu stiu cine a deschis usa de la camera poetului Sorin Poclitaru, dar va asigur ca ea va fi mai greu de inchis decat Cutia Pandorei."

Marius Matache - Make

Citește tot articolul pe ForeverFolk »

Ce zic alții despre mine

Poeziile lui Sorin Poclitaru nu se primesc aşa uşor - ele se simt, se adulmecă, merg spre rană să o vindece sau spre inimă pentru a o face rană.

- Sandra Poclitaru

Sorin scrie pentru sine, pentru prieteni, din nevoia de a se dărui, de a aşeza surâs şi înţelepciune în calea oamenilor sau pentru a se elibera de zgura şi veninul problemelor zilnice.

- Ovidiu Mihăilescu

Am găsit în poezia lui [..] câteva seminţe de cântece pe care le-am îndrăgit şi pe care le tot cânt de atunci ca să nu uit de propriile mele porunci.

- Adrian Beznă

Mă impresionează prin simplitate şi corectitudine, prin stilul direct şi nonconformist. Versurile sale m-au determinat să scriu mai multă muzică decât am facut-o în ultimii 25 ani!

- Puiu Crețu

Mulţumesc, Sorine, că eşti un far viu de lumină care aduci în pulsul muzicii gânduri şi stări curate prin poezia pe care o scrii!

- Emeric Imre